Tämä ohje on siis täysin vegaaninen pinaattilettu! Olin jopa vähän yllättynyt paistaessani lettuja miten hyvin ne pysyivät koossa. Maku ei oikeastaan kananmunallisista lehmänmaitoon tehdyistä letuista eroa millään lailla. Paras lisuke pinaattiletuille on tietysti oma tekemä puolukkahillo! Lisäksi meillä oli tarjolla ihan perus vihersalaattia ja leipää. Myös perunamuusi sopii lisukkeeksi lettujen kanssa. Enjoy!

letut-normal.jpg

 

.. Pinaattiletut (7 isoa lettua)

150 g pakastepinaattia (voit sulattaa jääkaapissa yön yli tai hetken huoneenlämmössä)

5,5 dl maustamatonta soijamaitoa

4 dl vehnäjauhoja

40 g kasvirasva margariinia sulatettuna

1,5 tl suolaa

1rkl sokeria

Sekoita kaikki ainekset soijamaidon sekaan suuressa kulhossa. Anna taikinan turvota n. 30min välillä sekoittaen. Paista rasvatulla kuumalla pannulla kummaltakin puolelta kunnes letut ovat kullan ruskeita.