Tästä herkusta ei valitettavasti tullut kuvaa napsastua mutta ei varmaan yllätä että rullilta ne näytti. :) Tälläkertaa laitoin rullien sisään savuporotuorejuustoa mutta sinnehän sopis vaikka mikä, yrtti tai pippuri tai miks ei savulohi tuorejuusto ja väliin vaikka kylmäsavulohta!

.. Savuporo-kinkkurullat (4 rullaa jotka leikkasin 8 palaan eli 32 palaa)

1 pkt Vaasan rieskoja (niitä suorakulmioita ei pyöreitä)

1pkt (n. 200g) Savuporon makuista tuorejuustoa

1 pkt (300g) Palvikinkkua

Aseta rieskat työlaudalle ja voitele ne tuorejuustolla. Levitä kikku viipaleita n. 6kpl per rieska. Rullaa rieskat pituus suunnassa tiukalle rullalle. Kääri valmiit rullat tuorekelmuun ja anna maustua hetki jääkaapissa. Leikkaa rullat terävällä veitsellä ja nautiskele. (: