Tässä helppo ja nopea tarjottava vaikka yllätysvieraille! Juuston vois halutessaan vaihtaa mihin tahansa omaan makuun sopivaan esimerkiksi sinihome, feta tai vaikka goudaan. Kannattaa loppu vaiheessa olla vähän skarppina koska nämä tummuvat melko nopeasti. :)

vuohisleip%C3%A4-normal.jpg

... Vuohenjuustopalat (noin. 26kpl)

1 pkt voitaikinalevyjä (pakaste)

1kpl kananmuna

1 pötkö vuohenjuustoa

mustapippuria myllystä

Ota voitaikinalevyt pakkasesta ja levitä ne leivinpaperin päälle sulamaan. Kun levyt ovat hieman pehmenneet leikkaa jokainen levy neljään osaan leveys suunnassa (tai miten ikinä itse näät parhaaksi, voi vaikka muotilla tehdä eri muotoisia jos haluaa!). Riko kananmuna astiaan ja hajota sen rakenne esim haarukalla. Voitele kaikki taikina palat kananmunalla. Leikkaa vuohenjuustosta niin ohuita paloja kuin mahdollista tai murenna sormin juustoa jokaisen palan päälle. Lopuksi rouhi hieman mustapippuria palojen päälle. Paista 220 asteessa noin 8-10min. Parhaita lämpimänä mutta maistuu kyllä kylminäkin!! :)